top of page
Heb je je wel eens afgevraagd wat het verschil is tussen je lichaam voeden in plaats van je lichaam vullen? Ik ben ervan overtuigd dat hier de kern wordt geraakt. Als jij je lichaamscellen voedt heeft dat direct effect op je gehele “ik”. Het is namelijk ongelooflijk wat het mede ook met je mentale toestand doet als je de juiste dingen eet. Dat niet alleen… Als jij goed voor jezelf gaat zorgen ga jij ook automatisch lekkerder in je vel zitten.  Zo simpel kan het zijn.

 

Ik kan je daarbij helpen. We maken samen een plan, je werkt aan je doel zoals het voor JOU goed is.  Zodra je je doel bereikt hebt, gaan we samen zorgen dat je dit makkelijk in balans houdt. Geen gejojo. 

Vul deze vragenlijst eens voor jezelf in en plan daarna een afspraak in mijn agenda wanneer het jou uitkomt. De afspraak samen duurt maximaal 45 minuten en is gratis. We kijken naar je huidige voedings & beweegpatroon en je levensstijl om te zien waar eventuele verbeterpunten zitten.  

fitcheck.png

Wat houdt een fitcheck in. 

 

De fitcheck is altijd inclusief een intakegesprek. Je krijgt een complete analyse van het lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van de Tanita Analyzer, deze meet de lichaamssamenstelling met wetenschappelijk bewezen nauwkeurigheid. Dit geeft een duidelijk overzicht over je fysieke gezondheid. 

 

Met jouw lichaamsgegevens laat ik door middel van een presentatie zien hoe je er lichamelijk voor staat en leg ik jou uit wat alle gegevens betekenen. Zo krijgen we een beeld en kunnen we samen kijken naar jouw eventuele doelen. We bespreken hoe we jouw persoonlijke traject kunnen starten. Ik kan een voedingsplan, fit en beweegplan opmaken.   

what your body needs.png

Fitontbijt

We willen allemaal een fit en gezond leven. Wat heeft je lichaam dan nodig in de ochtend? Een aantal dingen, o.a. de juiste voedingsstoffen zoals;

 • Langzame koolhydraten en eiwitten voor de energie

 • Goede vetten 

 • Vitaminen en mineralen

 • Vezels, want zorgen o.a. voor verzadiging en het stabiel houden van de bloedsuikerspiegel

 

Dan is het nog belangrijk om voldoende te drinken. Je lichaam heeft water nodig om alle voedingsstoffen naar de juiste plek (je lichaamscellen) te vervoeren. Ik ontbijt iedere ochtend met het fitontbijt omdat het lekker, voedzaam en een top start van de dag is. 

Fitplan

Het is handig om te weten dat het fitontbijt ingezet kan worden voor verschillende doelen. De meest voorkomende zijn: 

 • Meer energie willen, een fit lijf

 • Afslanken of aankomen

 • Beter zorgen voor jezelf en een sterker lichaam creëren 

 • Sportprestaties verbeteren en zorgen voor een juist herstel (spieren).

 • Op een duurzame manier gezond oud willen worden 

Iedereen is anders, jij bent uniek en daarom maken we altijd een persoonlijk fitplan. Bedenk wel dat het belangrijk is dat je er helemaal klaar voor bent, pas dan heeft het effect om te starten en te werken aan jouw specifieke doel. 

 

Wil je eens meekijken via zoom naar onze Fitplan presentatie, vraag naar het password .

fitplan.png

Love yourself, enough to live a healthy lifestyle

try out.png

Try out pakket

€10,-

Excl. € 4,95
verzend-
kosten

Een lage drempel om eens te ervaren wat voeding met je doet. Voor maar €10,- ga je 6 dagen het 'Fitte ontbijtje' uitproberen en kun je proeven en ervaren of dit iets is dat jou kan helpen bij het vinden van die balans. 

​Het Try Out pakket is - indien gewenst- incl. kennismakingsgesprek en je krijgt het thuis gestuurd voor maar €15,- (ophalen is €10,-)

​Klik hier om een Try Out te bestellen. 

Afbeelding1.png

FIT REIS

Dit is het basisprogramma voor de beste resultaten en het bestaat uit 3 producten:
 

 1. Aloë vera drank
  Ondersteunt de reinigende werking en stimuleert de stofwisseling.

 2. Formula 1 voedingsshake
  Een rijke en romige shake die snel bereid kan worden. De Formula 1 bevat een uitstekende balans aan kwalitatief hoogwaardige proteïnen en alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft voor een voedzame maaltijd

 3. Instant kruidendrank
  Een unieke mix van orange pekoe (zwarte thee), groene thee en extracten van malvabloem, hibiscusbloem en kardemomzaad. Draagt bij aan je optimale dagelijkse vloeistofinname

€125,-

incl.verzend-
kosten!
_MG_9266_edited.jpg

Fitteam

Ik maak onderdeel uit van het FITTEAM en wij zijn een groep fitte ondernemers die een gezonde en actieve levensstijl hebben en dit ook graag delen om anderen te inspireren hetzelfde te doen. We helpen mensen met het behalen van hun persoonlijke doelen op het gebied van lifestyle, voeding en gezondheid door het aanbieden van een realistisch fitplan aangevuld met het fitontbijt van Herbalife Nutrition. Ook kun je gebruik maken van de verschillende community’s ter ondersteuning. Daarnaast helpen we mensen met een succesvol concept om voor zichzelf te kunnen werken met veel vrijheid. 

Concept share paswoord op aanvraag.jpg

Het leuke van een eigen business hebben is dat je zelf je tijd mag indelen, zelf kunt beslissen en je eigen koers mag varen. Je hoeft geen verantwoordelijkheden af te leggen want je bent eigen baas. Heel tof! Mensen denken vaak dat ik hierdoor veel alleen bezig ben maar niets is minder waar. We hebben vanuit de voeding een heel team! We leren samen, overleggen, organiseren, inspireren en werken samen. Ik kan spreken van echt teamwork en dat voelt heel goed. Wellicht is dit ook echt iets voor jou! 

Nieuwsgierig geworden naar ons concept? 

Iedere week geven wij een presentatie via zoom. Vraag naar het password. Liever 1 op 1 een gesprek? Laat het mij dan weten via het contactformulier. 

FITCLUB | BEWEGING

Bewegen is (nu meer dan ooit) belangrijk. Het vermindert stress, je ontspant en je werkt aan een sterker immuunsysteem. Het is uiteraard altijd belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, maar tijdens Corona is dat voor jou wellicht een extra motivatie geweest om hieraan te werken. 

Beweging zorgt ook voor een mentale boost, je zult beter slapen en evt. angstgevoelens/depressie symptomen zijn minder hevig. Uiteraard maak je je lichaam sterker. Je gaat door beweging werken aan je conditie en je spiermassa. Vind je het moeilijk om motivatie te vinden dan hebben we hier enkele tips voor jou. En het allerleukste is om samen te bewegen. Dat is de reden waarom we met het team Fitclubs hebben opgericht. Wij bewegen diverse keren in de week, dit kan een powerwalk, bootcamp, een combi hiervan of small group sessie zijn. Vrijheid blijheid, dat betekent geen verplichtingen. Wij starten altijd vanuit Venlo, Peel & Maas en Haelen.

 

Meer informatie? Vraag het bij mij na. 

RECENSIES

Wilma Schmeits

Ik was totaal niet op zoek naar een coach en bij toeval in contact gekomen met Emmely. In mijn gesprekken met haar was er vanaf het begin een klik, een warme persoonlijkheid die je de ruimte geeft om je verhaal te doen.

 

De tools welke ze mij laagdrempelig aangereikt heeft gaven mij inzicht waarmee ik voor mezelf tot de kern kon komen en hiermee een plannetje kon maken. In eerste instantie wekelijks contact om daarna naar behoeften vervolg te geven aan contacen. Ik ben en wil ook zelf in regie zijn om mijn tijdlijn en doelstelling niet uit het oog te verliezen. Mijn drive heeft zeker zwakke momenten, maar deze kan ik inmiddels beter de baas en weet dat mocht ik te ver afdwalen dat ik door coaching van Emmely deze weer terug kan pakken en hiermee erger voorkom. Water…water…water….dit zit er inmiddels ingebakken, als ook het ochtendprogramma et ondersteuning van de producten van Herbalife. Het heeft me een goede start van de dag.

 

Al met al een fijne coach die positief kritisch met je meedenkt in je eigen mogelijkheden.

bottom of page