top of page
PHOTO-2024-03-05-09-38-31.jpg

Samen met MRoutes bied ik diverse workshops aan die jou en jouw team ondersteunen op het pad van bewustwording, assertiviteit, perfectionisme en acceptatie.

Workshop Ervaringsgerichte Werkvormen

Workshop ervaringsgerichte werkvormen in het begeleiden van mensen met burn-out en chronische stressklachten. Wij zijn van mening dat je leert door te doen en te ervaren. De handvatten die je van ons krijgt pas je automatisch op jezelf toe en dus vertaal je het makkelijk naar je eigen cliënt, patiënt of coachee. Buiten in de natuur, in alle rust gaan we in groepsverband aan de slag. 

Ervaren, voelen en doen!

Stap in de natuur, ontdek, en groei.

Verdiepingsworkshop
Ervaringsgerichte Werkvormen

Deze workshop geeft de mogelijkheid om bekende en nieuwe werkvormen met elkaar te oefenen. Tevens zal er ruim de tijd genomen worden om vragen en knelpunten in de begeleiding met elkaar te delen. Kortom, een workshop met veel inspiratie, verdieping, plezier en nieuwe werkvormen.

Workshop Ervaringsgerichte Werkvormen

Voor wie?

Voor iedereen die een stap verder wil in het begeleiden van zijn cliënten met stress- en burn-out klachten en openstaat om het vanuit een nieuwe invalshoek aan te pakken. Durf ‘out of the box’ te denken en te gaan. Ga naar buiten. Dus hulpverleners als praktijkondersteuners, maatschappelijk werkers, bedrijfsmaatschappelijk werkers, POH-GGZ-medewerkers, SPV-ers, psychosociaal hulpverleners, haptonomen, haptotherapeuten, psychomotorisch therapeuten, psychologen en psychiaters die wel eens kennis willen maken met het “buiten begeleiden” van klanten. En natuurlijk ook beweeg- en buitencoaches zoals wandelcoaches, runningtherapeuten / runningcoaches en buitenpsychologen als coaches in opleiding. 

 

Hoe en wat?

Wij hebben een top 10 samengesteld van onze oefeningen die grote impact hebben in de meest donkere periode van het leven van onze coachees. We horen telkens dat deze oefeningen hen nieuwe inzichten geven of dat het loslaten of accepteren nu wel lukt. Thema’s die aan bod komen: bewustwording, acceptatie, vertrouwen, loslaten. 

Je gaat tijdens dit dagdeel deze werkvormen zelf aan den lijve ervaren. Daarnaast oefen en ervaar je hoe je jouw cliënten hierin kunt begeleiden en hoe je de werkvorm vervolgens kunt bespreken.

 

Door wie?

Emmely Heuvelmans en Marc Routs, wij zijn gepassioneerde coaches met specialisatie in stress- en burn-out coaching. Wij zijn sterk overtuigd van de cruciale rol die ervaringsgerichte werkvormen, natuur en beweging hierin spelen. Ons enthousiasme om actief bezig te zijn, gekoppeld aan onze ervaring in natuurlijke omgevingen, en het duidelijke positieve effect op cliënten, motiveert ons om samen onze missie te verspreiden. Wij inspireren hulpverleners en coaches om ervaringsgerichte werkvormen buiten of binnen te integreren als essentieel onderdeel van jouw begeleiding.

 

Aanmelden

Klaar om deel te nemen aan de workshop "Ervaringsgerichte werkvormen"? Meld je aan en ontdek de kracht van ervaringsgericht leren en doen. Samen verder groeien en anderen begeleiden naar een beter leven na een burn-out. 

 

Datum: Vrijdag 13-09-2024 | 14-00 - 16.30 uur

             Dinsdag 17-09-2024 | 14.00 - 16.30 uur 

             Dinsdag 12-11-2024  | 14.00 - 16.30 uur

Waar: Baarlo, bosperceel achter blokhut "de Koeberg". Koeberg 1, 5991 NH Baarlo

Kosten: €175,- per workshop (inclusief het e-book met ervaringsgerichte werkvormen)

Selecteer de juiste workshop

Bedankt voor de inschrijving van deze workshop!

Workshop
PHOTO-2024-03-05-09-38-18_edited.jpg

VerdiepingsWorkshop Ervaringsgerichte Werkvormen

Voor wie?

Iedereen die de workshop Ervaringsgerichte werkvormen heeft gevolgd bij Marc en Emmely, krijgt in deze verdiepingsworkshop de mogelijkheid om bekende en nieuwe werkvormen met elkaar te oefenen. Tevens zal er ruim de tijd genomen worden om vragen en knelpunten in de begeleiding met elkaar te delen. Kortom, een workshop met veel inspiratie, verdieping, plezier en nieuwe werkvormen.

Door wie?

Emmely Heuvelmans en Marc Routs zijn gepassioneerde coaches met specialisatie in stress- en burn-out coaching. Ze zijn sterk overtuigd van de cruciale rol die ervaringsgerichte werkvormen, natuur en beweging hierin spelen. Hun enthousiasme voor actief bezig zijn, gekoppeld aan hun ervaring in natuurlijke omgevingen, en het duidelijke positieve effect op cliënten, motiveert hen om gezamenlijk hun missie te verspreiden. Ze inspireren hulpverleners en coaches om ervaringsgerichte werkvormen buiten of binnen te integreren als essentieel onderdeel van begeleiding.

Hoe en wat?

We gaan oefenen met nieuwe werkvormen die je coaching een geweldige boost geven! Het motto van deze workshop: ‘meer impact en variatie’, is natuurlijk ook van toepassing op de workshop zelf. We bieden een optimale mix van kijken en doen, van ontdekken en oefenen.

Info

Klaar om deel te nemen aan de "Verdiepingsworkshop Ervaringsgerichte werkvormen"? Meld je aan en ontdek de kracht van ervaringsgericht leren. Samen gaan we op ontdekkingstocht, groeien we, en leren we hoe we anderen kunnen begeleiden op hun reis naar herstel.

 

Datum: vrijdag 8-11-2024  | 14.00 - 16.30 uur

Waar: Baarlo, bosperceel achter de Blokhut "de Koeberg", Koeberg 1,  5991 NH Baarlo

Kosten: €175,- per workshop (inclusief het e-book met nieuwe ervaringsgerichte werkvormen)

Schrijf je in voor onze 'Verdiepingsworkshop Ervaringsgerichte

werkvormen' en ontplooi jezelf en anderen!

Selecteer de juiste workshop

Bedankt voor de inschrijving van deze workshop!

Verdiepingsworksho
bottom of page