top of page
Gereedschapsgordel

Webshop

emmfloow heeft de revolutionaire sportkleding van het Amerikaanse merk CW-X Sport naar Nederland gehaald. We zijn er erg enthousiast over en kunnen er veel over vertellen. Maar je moet het zelf ervaren! Je wilt daarna echt niet meer anders.

 

Wij willen alle sporters helpen om sneller te worden! Maar ook om jouw lichaam te ondersteunen en blessures te voorkomen, dan wel het risico hierop te verkleinen. Soms raak je geblesseerd en baal je dat je niet vooruit kunt. Denk aan kuitblessure, pijn aan de hamstring, overbelasting knieën, zware benen, achillespeesontsteking, instabiliteit van heup en bekken, klachten in de (lage) onderrug etc. Draag de CW-X sportkleding preventief! 

 

In verschillende soorten sporten wordt onze CW-X gedragen:

Hardlopen, Trailrunning, Wandelen, Wintersport, Fitness/crossfit, Tennis, Teamsporten (voetbal, hockey, volleybal etc.)

Kom gerust eens langs bij emmfloow in Haelen voor meer informatie. 

Op de achtergrond wordt er hard gewerkt om de nieuwe webshop te vullen en zo snel mogelijk online te krijgen. 

Bart Mulder

"Na best lang twijfelen over de uitgave toch wel de CW-X  broek besteld.Zeker geen spijt van gekregen, goede pasvorm en duidelijke support. Altijd lastig aan te geven waar t aan ligt, maar gelijk een nieuw PR op de 5KM gelopen. Omdat t zomer is wel de korte versie besteld. Maakt me benieuwd naar de lange variant. Die staat nu dus op mijn wensen lijstje. Emm bedankt!"

RECENSIES

bottom of page