top of page

Bestellen en leveren

Koopovereenkomst


Wanneer je een bestelling bij emmfloow hebt gedaan is er een koopovereenkomst aangegaan. emmfloow behoudt zich het recht om een bestelling, al dan niet zonder opgave van reden, te annuleren en bij gedane betaling dit bedrag te retourneren.

Levering


emmfloow neemt iedere ontvangen bestelling direct met de grootste zorg in behandeling. emmfloow draagt er zorg voor dat de door jou bestelde artikelen, na ontvangst van de betaling, zo spoedig mogelijk worden geleverd. emmfloow streeft er naar om je bestelling binnen 1 à 3 werkdagen na betaling te verzenden.

emmfloow levert alle artikelen doorgaans uit voorraad. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet voorradig is. Indien dit het geval is, meldt emmfloow dit op de website of via een e-mail met een nieuwe levertermijn. emmfloow stelt je in de gelegenheid met deze nieuwe levertermijn akkoord te gaan of de koopovereenkomst te ontbinden. In geval van ontbinding zul je het door jou betaalde aankoopbedrag en de verzendkosten retour ontvangen.

Als een artikel definitief is uitverkocht, ontvang je een bericht waarin de koopovereenkomst automatisch wordt ontbonden en wordt het door jou betaalde aankoopbedrag en de verzendkosten geretourneerd.

Verzenden


Om je bestelling veilig en discreet te laten bezorgen, biedt emmfloow je pakketje aan via PostNL.

Voor verdere toelichting verwijst emmfloow naar de Algemene Voorwaarden. 

bottom of page