top of page

YEAHHH! Emm Sports aan de Herbalife shake!


Nooit kunnen bedenken dat ik ook “aan de shake” ging. (Alhoewel ik als ontbijt altijd magere yoghurt met Griekse yoghurt neem in plaats van melk).

En ik voel me er echt fijn bij! Ontzettend fit en een (constant) gezond gewicht. Ik heb een prettige start van de dag, geniet nog meer van eten etc.

Wat kan Herbalife voor jou doen als fanatiek sporter? Herbalife is niet alleen een manier om af te slanken. Er zijn veel mogelijkheden.

Je kunt met Herbalife ook aan gewicht bijkomen als je dat wilt.

Denk aan een sportdrank met weinig suiker en toch heel lekker. Herstellen na intensief sporten met een herstelshake (dat kan met dezelfde Herbalife F1 vanille poeder als het ontbijt).

Of je kiest voor de speciale sportlijn Herbalife24 voor krachtsport of duursport. Eiwitreepjes voor onderweg of als tussendoortje. Yep, en dat is nog maar een klein gedeelte van het assortiment!

Bij sporten hoort goede voeding.

Concentratie, handelings(snelheid), kracht en uithoudingsvermogen, techniek.

Dit zijn een aantal aspecten in de sport en hierbij is voeding ontzettend belangrijk.

Er is wel een groot verschil tussen voeding en voedsel.

Voedsel is alles wat je eet en drinkt, voeding is wat je nodig hebt. Als je niet let op goede voeding ligt een blessure sneller op de loer.

Om spieren op te bouwen heb je bouwstoffen nodig, zoals eiwitten. Deze zijn tevens nodig om beschadigde weefsels te herstellen.

Een sporter maakt door het sporten meer schadelijke stoffen (vrije radicalen) aan als een “normaal” mens, er is dus ook extra bescherming nodig, vaak in de vorm van Anti-Oxidanten.

Supplementen (= voeding in een andere vorm) of niet? Krijg je als sporter nog steeds alles wat je nodig hebt binnen uit onze normale voeding?

De kwaliteit van voeding is afgenomen: drastische daling van voedingswaarden. Oorzaken: uitgeputte grond, luchtvervuiling, te snelle groei, langdurige opslag, transport. Supplementen maken het mogelijk om de benodigde hoeveelheden op een makkelijke manier te halen. Probleem is : welke heb jij nodig? Dat kan anders zijn voor elke sporter. Wat je dan nodig hebt is kennis.

Ik kan me voorstellen dat je geen zin / tijd hebt om je daar in te verdiepen.

Als sporter kun je beter presteren als je je optimaal voedt. Als fanatiek sporter eet je anders dan een niet-sporter.

Belangrijk hierbij is de hoeveelheid, samenstelling en tijdstip. Supplementen / (eiwit) shakes kunnen hierbij een uitkomst zijn.

Maak het verschil!

En bedenk…. informatie is gratis en je zit nergens aan vast.

Wens ik jou een sportieve dag toe.

Liefs Emmely

Comments


bottom of page