top of page

Het meest verkochte CW-X item van Emm Sports is de Endurance Generator broek.


Logisch dat dit het eerste item is wat ik graag in de spotlight zet. Eigenlijk is het ook erg begrijpelijk dat deze broek het meest verkocht wordt. In deze broek zit namelijk erg veel techniek verwerkt. Zowel compressie als ondersteuning voor je spieren en gewrichten. Ik draag deze broek dus ook bijna altijd (tenzij het meer dan 25 graden is, dan draag ik liever de korte versie CW-X broek, toch iets frisser aan mijn onderbenen). De steun die je voelt is echt prettig. Niks benauwend of klemmend, wat veel mensen denken. Ook kun je op en top bewegen . Met passen merk je dit al direct. Kom maar eens aan bij mij 😉 Woon je niet in de buurt, dan help ik je graag telefonisch of online. Kan ook, geen probleem.


HET BESTE VOOR: Spier & gewricht ondersteuning, knieën, heupen, bekken, bovenbenen, hamstrings, kuiten

De technologie van onze Stabilyx en Pro Gerichte Support Webs™ zijn gecombineerd om zo de ideale broek te creëren voor duursporten zoals triatlon, lange afstand lopers en trail runners. De CW-X Endurance Generator Tight ondersteunt de heupen, rug en onderste buikspieren om zo je core en knieën te stabiliseren. Daarnaast geeft het een gerichte ondersteuning aan de heupflexoren, hamstrings, bovenbenen en kuiten om zo de kniegewrichten verder te stabiliseren.

Stabilisatie en stimulatie van de bloedcirculatie Als je op ruwe ondergrond sport, zorgt deze broek voor de extra stabiliteit die nodig is om je over ongelijkmatig en onstabiel terrein te navigeren. De variabele compressiezones in de tight stimuleren ook de bloedcirculatie. Dit zorgt voor meer zuurstof in de spieren en minimaliseert de opbouw van melkzuur. Dit verbetert je uithoudingsvermogen en hierdoor herstel je sneller.

Functionele details Aan de binnenkant zit een klein vakje om eventueel een sleutel in te doen.


Ervaringen

Sezer (34) uit Venlo:

” Een kleine jaar bezig met hardlopen, veel last gehad van mijn knieën en kuiten.

Na aanschaf van goede loopschoenen en de cw-x compressie broek zijn mijn klachten zo goed als weg gegaan.

Een kleine jaar bezig met hardlopen, veel last gehad van mijn knieën en kuiten. Na aanschaf van goede loopschoenen en de cw-x compressie broek zijn mijn klachten zo goed als weg gegaan. Top ondersteuning en advies bij Emm Sports Ondersteuning van CW-X is perfect Betaalbaar Ziet er hip uit Je gaat er sneller van lopen”


Saskia (39) uit Venlo:

” Ik was al fan van compressiesokken. Hierdoor was mijn spierpijn al gereduceerd tot nul. Toen ik bij Emm Sports zag dat er gewoon hele broeken voor gemaakt worden was ik al snel verkocht. Vooral voor de lange duurlopen biedt de CW-X Endurance Generator me de juiste ondersteuning op de juiste plekken. Voor mij is dat namelijk de core stability en de knieën. Nu snel sparen voor een nieuwe broek !”

Pascal (46) uit Sittard:

” Ben nu al sinds bijna 3 weken in bezit van de CWX Endurance generator broek. Voor deze tijd heb ik de broek 3 weken geheel vrijblijvend kunnen testen tijden mijn trainingen. Ik heb deze broek zowat dagelijks tijdens mijn werk als fulltime tennistrainer. Bevalt me echt super. Langzamerhand minder last van mijn onderrug en meer stabiliteit . Emmely, bedankt voor je super service en eerlijk advies. Voor iedereen aan aanrader!!”

Nog meer recensies (via Facebook) over deze CW-X variant.


Tegenwoordig leest men bijna altijd de ervaringen van anderen na op internet. Van een hotel in het buitenland tot aankoop gsm of speciale (loop)kleding. Ik begrijp dat heel goed, dat doe ikzelf namelijk ook. Hartstikke handig, vaak nog met extra informatie, advies of een tip die een leverancier misschien niet vermeld bij zijn of haar productinfo. Daarbij geeft het je vaker een beter gevoel bij het nemen van het (aankoop)besluit. Daarom hierbij de link naar alle Emm Sports klant ervaringen.

Comments


bottom of page